Onweerstaanbare Roses des Sables: Knapperig Chocoladegenot!
Ontdek het ultieme chocoladegenot met Roses des Sables extra-croustillantes! Een eenvoudig Frans recept dat krokante cornflakes en rijke chocolade combineert. Perfect bij de koffie!
Hittebestendige kom Voor het smelten van chocolade
Spatel Voor het mengen
Bakplaat Bekleed met bakpapier
Koelkast Voor opstijven
Ingrediënten
200gPure chocolade
100gPoedersuiker
100gBoter
150gCornflakes
1zakjeVanillesuiker
Instructies
Smelt de pure chocolade au bain-marie of in de magnetron. Roer regelmatig tot een glad mengsel.
Voeg de boter toe aan de gesmolten chocolade en meng goed tot een egale massa.
Roer de poedersuiker en vanillesuiker erdoor.
Voeg de cornflakes voorzichtig toe en meng tot ze volledig bedekt zijn met chocolade.
Gebruik twee lepels om kleine hoopjes op een met bakpapier beklede bakplaat te vormen.
Laat de koekjes minimaal 30 minuten opstijven in de koelkast.
Geniet van je heerlijke krokante Roses des Sables!
Notities
Roses des Sables zijn een heerlijk Franse lekkernij perfect voor chocolade- en cornflakesliefhebbers. Experimenteer met toevoegingen zoals noten of gedroogd fruit!