Ga terug
+ servings
Geroosterde Knollen met Geitenkaas

Onweerstaanbare Geroosterde Raapjes met Geitenkaas Sensatie!

Ontdek de smakelijke combinatie van geroosterde knollen met honing en citroen, gegrilde geitenkaas en gekarameliseerde uien. Een eenvoudig en verrukkelijk Frans geïnspireerd gerecht!
Voorbereidingstijd: 15 minuten
Bereidingstijd: 45 minuten
Totale tijd: 1 uur
Servings: 4 personen
Calories: 270kcal

Equipment

  • Oven
  • Koekenpan
  • Kom
  • Bakplaat
  • Messen

Ingrediënten

  • 4 stuks Middelgrote knollen
  • 200 g Geitenkaas
  • 2 stuks Uien
  • 2 el Honing
  • 1 stuks Citroen (sap en rasp)
  • 2 el Olijfolie
  • 1 snufje Zout naar smaak
  • 1 snufje Peper naar smaak
  • Verse tijm voor garnering

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 200°C...

Notities

Gebruik dit gerecht als een kans om te experimenteren met verschillende smaakcombinaties door het toevoegen van je favoriete kruiden en specerijen. Laat de eenvoud van de ingrediënten een kans zijn om individuele creativiteit te laten bloeien.

Nutrition

Calories: 270kcal | Carbohydrates: 35g | Protein: 10g | Fat: 10g | Saturated Fat: 4g | Cholesterol: 20mg | Sodium: 200mg | Potassium: 400mg | Fiber: 4g | Sugar: 12g | Vitamin A: 100IU | Vitamin C: 20mg | Calcium: 150mg | Iron: 1mg
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!