Onweerstaanbare Citroen Saus: Verfris je Visgerechten!
Ontdek het eenvoudige recept voor een frisse citroensaus, perfect voor je visgerechten. Voeg een heerlijke touch toe aan je maaltijden en verras bij elke gelegenheid!
1eetlepelCrème fraîcheoptioneel, voor extra romigheid
Instructies
Smelt de boter in een kleine pan op middelhoog vuur. Voeg de knoflook toe en bak deze tot hij licht goudbruin en geurig is (ongeveer 1-2 minuten).
Giet het citroensap en de citroenrasp erbij en breng het geheel aan de kook, laat de saus daarna 3 minuten sudderen.
Roer eventueel de crème fraîche erdoor voor een romigere textuur. Haal de pan van het vuur en voeg de gehakte peterselie toe. Breng op smaak met zout en peper. Serveer direct over je favoriete visgerecht en geniet!
Notities
Deze frisse citroensaus is een veelzijdige smaakmaker die ook perfect past bij gegrilde groenten en zeevruchten. Vergeet niet dat je de saus kunt aanpassen met extra kruiden voor een unieke smaakbeleving.