Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Onweerstaanbare Cheeseburger Bombes met Knoflook en Parmezaan!
Ontdek het recept voor Bombes de Cheeseburger à l'Ail et Parmesan - sappige gehaktballen met knoflook en Parmezaan in een zacht broodje, perfect voor elke gelegenheid!
Recept afdrukken
Pin recept
Voorbereidingstijd:
15
minuten
minuten
Bereidingstijd:
15
minuten
minuten
Rusttijd:
30
minuten
minuten
Totale tijd:
1
uur
uur
Servings:
4
personen
Calories:
320
kcal
Equipment
Koekenpan
Spatel
Grote mengkom
Broodrooster of grillpan
Ingrediënten
250
g
Gehakt
100
g
Geraspte Parmezaanse kaas
4
teentjes
Knoflook (fijngehakt)
1
eetlepel
Ketchup
1
eetlepel
Mosterd
1
theelepel
Paprikapoeder
1
eetlepel
Olijfolie
6
stuks
Kleine hamburgerbroodjes
1
snufje
Zout
1
snufje
Peper
Instructies
Doe het gehakt in een grote kom en meng het met de fijngehakte knoflook, Parmezaanse kaas, ketchup, mosterd, paprikapoeder, zout en peper.
Vorm kleine balletjes ter grootte van een golfbal van het gehaktmengsel.
Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de gehaktballen in ongeveer 10 minuten goudbruin, terwijl je ze regelmatig draait.
Rooster ondertussen de hamburgerbroodjes lichtjes in een pan of broodrooster.
Leg de gebakken gehaktballen in de geroosterde broodjes.
Serveer warm en geniet van deze heerlijke cheeseburgerbombes!
Notities
Voor een extra smaakbeleving, voeg een plakje smeltende mozzarella toe aan de gehaktballen. Je vrienden en familie zullen verrukt zijn!
Nutrition
Calories:
320
kcal
|
Carbohydrates:
28
g
|
Protein:
25
g
|
Fat:
15
g
|
Saturated Fat:
6
g
|
Cholesterol:
70
mg
|
Sodium:
600
mg
|
Potassium:
300
mg
|
Fiber:
1
g
|
Sugar:
5
g
|
Vitamin A:
200
IU
|
Vitamin C:
2
mg
|
Calcium:
250
mg
|
Iron:
3
mg
Heb je dit recept als eens geprobeerd?
Let us know
how it was!