Ontdek de verrassende combinatie van Oesters met vinaigrette van framboos en basilicum. Een feestelijk gerecht met zilte en zoete tonen. Perfect voor speciale momenten. Probeer het vandaag.
Begin met het schoonmaken van de oesters onder koud water en gebruik een borsteltje om vuil te verwijderen.
Open de oesters met een oestermes en leg ze op een schaal met ijs.
Pureer de frambozen in een kom tot een glad mengsel.
Voeg de balsamicoazijn, honing en olijfolie toe aan de frambozen en roer goed door.
Snijd de basilicumblaadjes fijn en voeg ze toe aan de vinaigrette, breng op smaak met zout en peper.
Schep een klein beetje van de frambozenvinaigrette op elke oester en garneer met een extra blaadje basilicum.
Notities
Probeer altijd verse ingrediënten te gebruiken voor de beste smaak. De vinaigrette kan een uur van tevoren worden gemaakt en in de koelkast worden bewaard voor de beste smaakontwikkeling. Bewaar geopende oesters niet lang; ze moeten vers gegeten worden.