Ontdek de rijke smaken van Brazilië met Moqueca Zeevruchten Ragoût. Een exotisch en eenvoudig gerecht met verse zeevruchten en kokosmelk. Perfect voor elke gelegenheid!
Meng de garnalen en vis met het sap van een citroen, de helft van de knoflook, zout, peper en zoete paprika in een grote kom. Laat 20 minuten marineren in de koelkast.
Verhit de olie in een grote stoofpan op middelhoog vuur. Voeg de ui, paprika en eventueel de peperschotel toe en bak gedurende 3 minuten.
Voeg de rest van de knoflook en de tomatenblokjes toe en laat 6 tot 8 minuten sudderen totdat de saus dikker wordt.
Voeg de vis en garnalen toe aan de pan en roer voorzichtig. Giet de kokosmelk en de marinade erbij en laat 8 tot 10 minuten zachtjes sudderen.
Notities
Gebruik verse ingrediënten voor de beste smaak.Roer de saus voorzichtig om de vis niet te verkruimelen.Bewaar restjes in een luchtdichte container in de koelkast en verwarm langzaam. Voeg eventueel wat kokosmelk toe om de saus romig te maken.Je kunt het marineren van de zeevruchten en de saus van tevoren doen en deze apart bewaren totdat je klaar bent om te serveren.