Ontdek de heerlijke warmte van Lasagne Soep Genot. Perfect voor koude avonden en eenvoudig te maken met onze stap-voor-stap handleiding. Proef het verschil vandaag!
Giet de olijfolie in een grote soeppan en verhit op middelhoog vuur. Voeg de ui toe en bak 3-4 minuten tot hij glazig is.
Voeg de knoflook toe en bak nog 1 minuut.
Voeg het rundergehakt, Italiaanse kruiden, peper en zout toe en bak tot het vlees bruin is. Giet overtollig vet af.
Voeg de tomatensaus, bouillon en geconcasseerde tomaten toe. Roer goed door en laat pruttelen.
Voeg de gebroken lasagnebladen toe en laat 8 minuten sudderen.
Voeg de room en de geraspte kazen toe. Roer tot alles gesmolten en gecombineerd is. Serveer met verse peterselie.
Notities
Voor een extra lasagne-achtige touch, voeg een lepel ricotta toe aan elke kom soep voor het serveren. Bewaar de soep in een luchtdichte container tot 3 dagen in de koelkast of tot 3 maanden in de vriezer. Gebruik verse kruiden voor een intenser smakende soep. Maak de soep een dag van tevoren voor een betere smaakontwikkeling.