Droog de kippenvelletjes goed af met keukenpapier en bestrooi met zout en peper.
Verhit olijfolie in een grote pan en bak de kip met de velkant naar beneden gedurende 7-8 minuten tot het goudbruin is.
Draai de kip om en bak nog 2-3 minuten, haal dan uit de pan en zet apart.
Bak de champignons in dezelfde pan tot ze bruin zijn, voeg sjalotten en knoflook toe en bak 1 minuut met tomatenpuree.
Voeg balsamicoazijn en druivensap toe, schraap de restjes los, voeg bouillon en tijm toe en breng aan de kook.
Voeg fusilli toe, roer goed door en leg de kip weer in de pan met de velkant boven.
Dek de pan af en laat pruttelen tot de pasta al dente is en de kip gaar.
Verwijder de tijm, proef en pas de kruiden aan, strooi peterselie en Parmezaanse kaas over het gerecht en serveer direct.
Notities
Vergeet niet om verse kruiden te gebruiken voor de beste smaak. Bewaar restjes in een luchtdichte container tot 3 dagen in de koelkast of vries het in voor maximaal 2 maanden. De krokante kip kan na het bewaren iets minder krokant zijn, maar de smaak blijft geweldig!