Ontdek waarom je deze Krokante Bietenmousse Verrines moet proberen. Een makkelijk, smaakvol en feestelijk voorgerecht met zoete bieten en knapperige noten. Perfect voor elke gelegenheid.
Pel de bieten en snijd ze in kleine blokjes. Gebruik handschoenen om je handen niet paars te maken.
Mix de stukjes bieten met de roomkaas, balsamicoazijn en olijfolie in een blender tot een zijdezachte mousse.
Proef de mousse en breng op smaak met zout en peper. Voeg extra olijfolie toe indien nodig.
Verdeel de mousse over vier verrines en maak de laagjes glad.
Bestrooi elke verrine met gehakte pecannoten voor extra crunch.
Notities
Gebruik verse bieten voor de beste smaak. Rooster de pecannoten voor extra diepgang in de smaak. Voeg een snufje komijn toe voor een exotische toets. Maak de mousse een dag van tevoren voor meer smaakontwikkeling. Bewaar tot twee dagen in de koelkast, dek goed af en voeg noten pas vlak voor het serveren toe voor de knapperigheid.