Spoel de konijnenbouten goed af en dep ze droog met keukenpapier.
Bestrooi de bouten lichtjes met zout en peper en laat ze 15 minuten op kamertemperatuur komen.
Verhit de olijfolie in een grote braadpan op middelhoog vuur.
Bak de bouten aan alle kanten goudbruin, ongeveer 4 minuten per kant.
Voeg de knoflook, rozemarijn en tijm toe aan de pan en roerbak kort mee.
Giet de witte wijn erbij en laat het mengsel enkele minuten inkoken.
Voeg de mosterd toe en roer alles goed door elkaar.
Laat de bouten nog 5 minuten rusten onder aluminiumfolie voor een mals resultaat.
Notities
Vergeet niet verse kruiden te gebruiken voor de beste smaak. Laat de bouten niet te vaak draaien tijdens het bakken voor een mooi bruin resultaat. Bewaar restjes in een afgesloten bak; ze blijven tot 2 dagen goed in de koelkast. Serveer met gebakken aardappeltjes of groenten voor een compleet diner.