Ontdek het perfecte Knoflookkaasbroodjes Makkelijk recept voor een knapperige snack vol smaak. Ideaal voor elk feestje of gezellig samenzijn. Probeer het nu!
Snijd de miche brood in een ruitpatroon, zonder helemaal door het brood te snijden.
Smelt de boter in een steelpannetje en voeg de fijngehakte knoflook toe. Laat het mengsel pruttelen en voeg verse peterselie toe.
Giet de knoflookboter over het brood en druk geraspte mozzarella in de sneetjes.
Wikkel het brood in aluminiumfolie en bak het 15 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C. Verwijder de folie en bak nog eens 10 minuten tot de kaas goudbruin is.
Notities
Gebruik vers brood voor het beste resultaat. Maak extra veel knoflookboter, het is altijd handig om wat extra te hebben. Experimenteer met verschillende soorten kaas voor nieuwe smaken. Dit brood kan goed worden ingevroren, wikkel het goed in en ontdooi het later in de oven voor een vers resultaat.