3variëteitenoude tomaten (bijvoorbeeld gele, rode en gestreepte)
6stuksverse aardbeien
1stuksburrata van goede kwaliteit
4elbasilicum-olijfolie
1snufjeFleur de sel
1snufjeversgemalen peper
Instructies
Snijd de tomaten en aardbeien in kleine, gelijke blokjes.
Meng de tomaten en aardbeien met 2 eetlepels basilicum-olijfolie in een ruime schaal.
Voeg een klein beetje fleur de sel en versgemalen peper toe.
Scheur de burrata open en laat de romige inhoud eruit stromen.
Schik de tomaten-aardbei mix rondom de burrata en drizzle met olijfolie.
Notities
Laat de burrata minimaal 30 minuten op kamertemperatuur komen voor een optimale smaak en textuur.Dit gerecht is het lekkerst vers geserveerd, maar kan maximaal één dag in de koelkast worden bewaard. Bewaar de ingrediënten apart voor een betere versheid.Probeer verschillende soorten fruit zoals frambozen of meloen voor variatie.