Ontdek het geheim achter de perfecte Kleurige Macarons Meringue en hoe jij ze thuis kunt maken voor een feest van smaak en kleur op elk moment. Probeer het nu!
70goude eiwitten(2-3 dagen oud, apart bewaard in de koelkast)
20gkristalsuiker
Voedselkleurstoffen(blauw, roze en groen)
Instructies
Begin door het amandelmeel en de suiker glace samen fijn te malen in een keukenmachine en zeef het mengsel.
Klop de oude eiwitten in een schone kom tot ze beginnen te schuimen en voeg de kristalsuiker in twee delen toe.
Verdeel de meringue in drie gelijke delen en voeg voedselkleurstof toe aan elke kom.
Voeg langzaam het amandelmeel/suiker glace mengsel toe aan elke gekleurde meringue en meng voorzichtig.
Giet elk gekleurd mengsel in een spuitzak en spuit kleine, regelmatige bollen op een bakplaat met bakpapier.
Laat de coques 30 minuten tot 1 uur rusten op kamertemperatuur.
Verwarm de oven voor op 145-150°C en bak de coques gedurende 12 tot 15 minuten.
Notities
Bewaar de macarons in een luchtdichte doos in de koelkast of vries ze in voor langere bewaring. Experimenteer met verschillende kleuren en vullingen om je eigen stijl te vinden.