Kippenpoot recept
Ontdek de verrukkelijke smaak van dit eenvoudige kippenpoot recept met kruiden en citroen. Ideaal voor een gezellige maaltijd met familie of vrienden. Snel klaar in 50 minuten.
Voorbereidingstijd: 10 minuten minuten
Bereidingstijd: 40 minuten minuten
Totale tijd: 50 minuten minuten
Servings: 4 personen
Calories: 250 kcal
Oven
Bakplaat
Kom voor het mengsel
Garlic press (optioneel)
6 stuks Kippenpoten 3 eetlepels Olijfolie 2 tenen Knoflook (fijngehakt) 1 eetlepel Rozemarijn (gehakt) naar smaak Zout naar smaak Peper 1 stuks Citroen (in partjes gesneden)
Begin door de oven voor te verwarmen op 200 graden Celsius.
Meng de olijfolie, knoflook, rozemarijn, zout en peper in een kom.
Wrijf de kippenpoten in met het kruidenmengsel.
Leg de kippenpoten op een bakplaat en pers citroensap over de poten. Voeg de partjes citroen toe aan de bakplaat.
Bak de kippenpoten 35-40 minuten in de oven totdat ze goudbruin zijn.
Dit recept is perfect voor een gezellige avond met vrienden of familie. Maak het eenvoudig en geniet van de heerlijke smaken!
Calories: 250 kcal | Carbohydrates: 1 g | Protein: 15 g | Fat: 18 g | Saturated Fat: 5 g | Cholesterol: 70 mg | Sodium: 300 mg | Potassium: 220 mg | Vitamin C: 5 mg | Iron: 1 mg