Ontdek waarom je Kip Teriyaki Champignons moet proberen: een simpel en heerlijk gerecht met zoete teriyakisaus en sappige champignons. Perfect voor elke dag!
Meng de sojasaus, teriyakisaus, honing, knoflook, gember, maïzena en water in een kom en zet apart.
Verhit de olie in een grote pan of wok op middelhoog vuur en bak de kipblokjes goudbruin (ongeveer 5 minuten).
Voeg de gesneden champignons toe en bak ze nog eens 3 à 4 minuten samen met de kip.
Giet de voorbereide saus over de kip en champignons, roer goed door en laat het 5 minuten sudderen.
Notities
Gebruik verse ingrediënten voor de beste smaak. Voorkeur voor een snufje sesamzaadjes voor extra crunch en nootachtige smaak. Geschikt voor kinderen door de milde smaak van de teriyakisaus. Bewaar resten in een luchtdichte container in de koelkast tot 2 dagen of vries in voor langere opslag (tot 3 maanden).