Ontdek het heerlijke Jalapeño Vleesbrood Delicatesse recept! Een Tex-Mex twist op klassiek vleesbrood met pittige en romige smaken. Perfect voor feestjes of een gezellige maaltijd. Probeer het nu!
Meng het rundergehakt met paneermeel, ei, ui, jalapeños, Worcestershire saus, paprikapoeder, zout en peper in een grote kom.
Voeg de Philadelphia-kaas, cheddar en spek toe en meng voorzichtig met je handen.
Vorm het mengsel en leg het in een ingevette cakevorm of op bakpapier.
Bak het vleesbrood gedurende 45-50 minuten tot de interne temperatuur 70°C bereikt.
Laat het vleesbrood 10 minuten rusten voordat je het snijdt.
Meng de ranch dressing met dikke room en bieslook voor de saus.
Notities
Gebruik altijd vers gehakt voor het beste resultaat. Kneed het mengsel niet te lang om taaiheid te voorkomen. Pas de hoeveelheid jalapeños aan op basis van je voorkeur voor scherpte. Serveer in schuine plakken met een schaaltje ranch saus ernaast. Restjes blijven tot 3 dagen goed in de koelkast en tot 3 maanden in de vriezer.