200gPasta (of koolhydraatarme optie zoals zucchini slierten)
2stuksTomaten (in blokjes gesneden)
1teentjeKnoflook (fijngehakt)
1elOlijfolie
naar smaakVerse basilicum of peterselie
naar smaakZout
naar smaakPeper
Instructies
Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking, laat deze beetgaar.
Meng de huttenkase met de knoflook en olijfolie tot een gladde saus.
Giet de pasta af en voeg deze terug in de pan.
Voeg de huttenkasesaus toe en roer goed door.
Voeg de tomatenblokjes en verse kruiden toe, breng op smaak met zout en peper.
Notities
Gebruik altijd verse kruiden voor de beste smaak en voeg een scheutje citroensap toe voor een frisse noot. Dit gerecht blijft maximaal twee dagen goed in de koelkast, maar voor langere opslag kun je het invriezen. Experimenteer met verschillende soorten pasta en voeg eventueel wat gerookte paprika toe voor extra smaak.