Ontdek waarom je deze Huisgemaakte Granola Repen moet proberen: gezond, lekker en eenvoudig te maken met honing, pindakaas en chocolade. Ideaal voor elk snackmoment!
Verwarm de oven tot 180°C en bedek een bakplaat met bakpapier.
Meng de honing en pindakaas in een grote kom en verwarm dit mengsel kort in de magnetron voor ongeveer 30 seconden.
Voeg de havermout, gehakte noten, chocolade chips en rozijnen toe aan het mengsel en roer alles goed door elkaar.
Schep het mengsel op de voorbereid bakplaat en druk het stevig aan met een spatel.
Bak de repen in de oven voor 15-20 minuten, of totdat ze mooi goudbruin zijn. Laat ze volledig afkoelen voordat je ze in stukken snijdt.
Notities
Experimenteer met verschillende soorten noten en gedroogde vruchten voor variatie. Bewaar de repen in een luchtdichte container om ze vers te houden. Voor een extra crunch kun je kokosrasp toevoegen aan het mengsel. Dit recept is gemakkelijk aan te passen voor veganisten, vervang gewoon de honing door ahornsiroop.