Herfst Roulé: Butternutpompoen, Geitenkaas en Noten Sensatie!
Ontdek Roulé à la Courge Butternut met geitenkaas en walnoten, een herfstgerecht vol smaakexplosie! Perfect voor familieavonden en feestelijke diners. Probeer het nu!
Voorbereidingstijd: 20 minuten minuten
Bereidingstijd: 20 minuten minuten
Totale tijd: 40 minuten minuten
Servings: 4 personen
Calories: 280 kcal
Bakplaat
Weegschaal
Blender of staafmixer
Bakpapier
1 stuk Butternutpompoen 100 g Geitenkaas 50 g Gehakte walnoten 2 stuks Eieren 150 g Bloem 1 zakje Bakpoeder 100 ml Melk 1 tl Honing 1 snufje Zout 1 snufje Peper
Verwarm de oven voor op 180°C en bekleed een bakplaat met bakpapier.
Schil de butternutpompoen, snijd in blokjes en stoom deze gedurende 15 minuten tot ze zacht zijn. Pureer tot een gladde massa.
Klop de eieren los in een grote kom. Voeg de pompoenpuree, honing, melk, zout en peper toe en meng goed.
Zeef de bloem en het bakpoeder en voeg dit beetje bij beetje toe aan het mengsel. Roer tot een glad beslag ontstaat.
Voeg de verkruimelde geitenkaas en gehakte walnoten toe. Meng voorzichtig.
Giet het beslag op de bakplaat en strijk glad tot een rechthoek van ongeveer 1 cm dik. Bak 20 minuten tot het goudbruin is.
Haal uit de oven, laat iets afkoelen en rol voorzichtig op als een cake-rol.
Laat volledig afkoelen, snijd in plakjes en serveer. Smakelijk!
Deze Herfst Roulé met butternutpompoen en geitenkaas is perfect om in het weekend te maken en iedereen aan tafel zal versteld staan van de smaak!
Calories: 280 kcal | Carbohydrates: 32 g | Protein: 9 g | Fat: 13 g | Saturated Fat: 4 g | Cholesterol: 75 mg | Sodium: 250 mg | Potassium: 400 mg | Fiber: 4 g | Sugar: 5 g | Vitamin A: 9500 IU | Vitamin C: 25 mg | Calcium: 180 mg | Iron: 2 mg