Begin je dag met heerlijke havermoutpannenkoeken met honing. Een gezond en makkelijk ontbijtrecept dat in slechts 20 minuten op tafel staat. Ideaal voor een stevige start van je dag.
Begin door alle droge ingrediënten – havermout, bakpoeder, zout en kaneel – in een grote kom te mengen. Voeg de melk, eieren en honing toe. Roer alles goed door elkaar tot je een glad beslag krijgt. Laat het beslag ongeveer 10 minuten rusten.
Verhit een klein beetje boter in een koekenpan op middelhoog vuur. Zorg ervoor dat de bodem van de pan goed bedekt is. Schep een lepel beslag in de pan en bak de pannenkoek tot er luchtbelletjes verschijnen aan de bovenkant. Draai om en bak de andere kant goudbruin.
Serveer de havermoutpannenkoeken warm met extra honing en vers fruit als garnering.
Notities
Een geweldige manier om je dag goed te beginnen, deze havermoutpannenkoeken met honing zijn niet alleen smaakvol, maar ook voedzaam en makkelijk te maken.