Ontdek de heerlijke combinatie van Halloumi-spiesjes met munt-yoghurtdip. Een feestelijk gerecht dat snel gemaakt is en altijd een hit blijkt te zijn! Perfect voor elke gelegenheid. Probeer het vandaag nog.
Snijd de paprika’s en courgette in blokjes van ongeveer 2x2 cm en leg ze op een bord.
Snijd de halloumi in blokjes van dezelfde grootte als de groenten.
Prik de blokjes halloumi en groente om en om aan spiesjes.
Verhit een scheutje olijfolie in een pan en bak de spiesjes kort aan alle kanten.
Mix de Griekse yoghurt met fijngehakte munt, knoflook en citroensap en voeg zout en peper toe naar smaak.
Notities
Serveer de spiesjes op een houten plank voor een rustieke look. Gebruik een goede kwaliteit Griekse yoghurt voor de dip voor de beste smaak. Experimenteer met andere kruiden zoals dille of basilicum voor een andere smaakdimensie. Maak extra dip, deze blijft een paar dagen goed in de koelkast en wordt nog lekkerder na een nachtje intrekken.