Groenteschotel met tomatensaus: Makkelijk en Heerlijke Recept!
Ontdek de magie van een Groenteschotel met tomatensaus en geniet van een gezond gerecht vol smaak en kleur. Recept inclusief tips en variaties voor elke gelegenheid.
Begin met het schoonmaken en snijden van alle groenten. Snijd de courgette, aubergine en paprika’s in gelijke stukken. Fijngehakte uien en knoflook vormen de basis van de saus.
Verhit wat olijfolie in een grote pan en bak de uien en knoflook tot ze glazig zijn. Voeg daarna de courgette, aubergine en paprika’s toe en bak ze kort aan alle kanten.
Voeg de tomatenblokjes en passata toe aan de pan en breng het geheel aan de kook. Laat het mengsel 15-20 minuten sudderen. Breng op smaak met zout, peper en naar wens gedroogde kruiden. Serveer met basilicumblaadjes voor garnering.
Notities
Deze Groenteschotel met tomatensaus is perfect voor een gezellige avondmaaltijd. Experimenteer met verschillende kruiden en groenten voor een persoonlijke touch!