Ontdek waarom je de Groenten Millefeuille Feta moet proberen. Een feest voor smaakpapillen met gegrilde groenten en romige feta crème. Simpel en heerlijk.
Schil en snijd de aubergine, courgette, tomaten en paprika in dunne plakken.
Verdeel de plakken over een bakplaat bedekt met bakpapier en bestrooi met Herbes de Provence en olijfolie.
Bak de groenten 20 minuten in een voorverwarmde oven op 200°C.
Meng de feta met de Griekse yoghurt tot een romige crème, voeg peper en zout toe naar smaak.
Laat de crème rusten in de koelkast terwijl de groenten bakken.
Begin met het stapelen van de gegrilde groenten en de feta crème op een mooie schaal.
Notities
Gebruik verse groenten voor de beste smaak. Snijd de plakken gelijkmatig voor een mooi resultaat. Proef tijdens het koken altijd om de smaak te controleren. Restjes zijn tot 2 dagen in de koelkast houdbaar. Houd de presentatie mooi door de lagen netjes te stapelen en gebruik verse kruiden voor garnering.