1handjeFrisse kruiden zoals basilicum en peterselie
Instructies
Begin door alle groenten schoon te maken en te snijden.
Verwarm een ovenschotel met olijfolie en bak de ui 2 minuten.
Voeg de courgette en paprika toe en bak nog eens 7 à 8 minuten.
Voeg de spinazieblaadjes toe en laat ze slinken. Breng op smaak met zout en peper.
Klop de eieren los met de helft van de parmezaan, zout, peper en gesneden kruiden.
Giet het eimengsel over de groenten in de pan en meng voorzichtig.
Laat het mengsel even rusten tot de randen beginnen vast te worden.
Bestrooi de frittata met extra parmezaan en zet onder de grill voor 2 à 3 minuten.
Notities
Gebruik verse ingrediënten voor de beste smaak. Laat de frittata niet te lang bakken; hij moet middenin nog iets vochtig zijn. Experimenteer met verschillende groenten voor een eigen twist. Bewaar de frittata in een luchtdichte container tot 2 dagen in de koelkast of vries in voor tot 3 maanden.