Ontdek de frisse en kruidige smaken van Groene Salade Paneer. Een kleurrijk gerecht met paneer, komkommer en groene saus. Perfect voor elke maaltijd. Probeer het vandaag.
200gPaneer (in blokjes gesneden en licht aangebraden)
1komkommerKomkommer (in plakjes gesneden)
1kleine rode uiRode ui (in dunne ringen gesneden)
1grote handvolVerse muntblaadjes
1grote handvolVerse korianderblaadjes
1grote handvolJonge spinazie of sla-bladeren
1bosjeVerse koriander voor groene saus
1bosjeVerse munt voor groene saus
1kleine groene peper (optioneel)Groene pepertje voor groene saus
1teentjeKnoflook voor groene saus
2cmVerse gember voor groene saus
2elLimoensap voor groene saus
3elOlijfolie of neutrale olie voor groene saus
naar smaakZout en peper voor groene saus
Instructies
Was en droog de verse koriander en munt.
Doe alle ingrediënten voor de groene saus in een keukenmachine en mix tot een gladde saus.
Snijd de paneer in blokjes en bak deze in olie tot ze goudbruin zijn.
Meng in een grote schaal de munt, koriander, spinazie, komkommer en rode ui.
Voeg de gebakken paneerblokjes toe en giet de groene saus erover.
Meng voorzichtig en serveer direct, versierd met extra muntblaadjes.
Notities
Gebruik verse kruiden voor de beste smaak. Bak de paneer niet te lang, anders wordt deze taai. Voeg optioneel wat citroenschil toe aan de saus voor extra frisheid. Voor een extra luxe touch, rooster sesamzaadjes en strooi deze over de salade voor het serveren.