Ontdek waarom Gevulde Vleesballen Kaas je nieuwe favoriet worden! Sappig vlees met een smeltende kaascore, perfect voor elk feestmaal of gezellige avond. Simpel en heerlijk.
Meng het gehakt met het ei, de ui, knoflook, paneermeel, peterselie, paprikapoeder, zout en peper in een grote kom.
Laat het mengsel 15 minuten rusten in de koelkast.
Snijd de kaas in blokjes van ongeveer 1 cm.
Neem een portie vleesmengsel ter grootte van een pingpongbal en druk er een kuil in.
Leg er een blokje kaas in en sluit de bal goed af.
Leg de ballen op een met bakpapier beklede bakplaat en bestrijk ze met olijfolie.
Bak ze 15 minuten in een voorverwarmde oven op 200°C.
Haal ze uit de oven, bestrooi met geraspte kaas en bak nog 5 minuten verder.
Notities
Voeg een snufje nootmuskaat toe voor extra smaak. Bewaar de vleesballen in de koelkast tot 3 dagen of vries ze tot 3 maanden in. Serveer ze met een sausenbar voor een leuke presentatie!