Ontdek waarom je deze gevulde baguettes met ham en mozzarella moet proberen. Simpel te maken en perfect voor elke gelegenheid. Gevulde Baguettes Jambon staat garant voor een smaakvolle maaltijd.
200gGeraspte of in dunne plakjes gesneden mozzarella
2elGesmolten boter
1teentjeKnoflook (fijngehakt)
naar smaakFris gehakte peterselie
naar smaakZout
naar smaakPeper
optioneelMosterd of tomatensausvoor extra smaak
Instructies
Verwarm de oven voor op 180°C.
Snijd het bovenste deel van de baguettes af en verwijder een beetje van de mie.
Meng de gesmolten boter met de fijngehakte knoflook en bestrijk de binnenkant van de baguettes.
Klop de eieren los met een vork en voeg zout en peper toe.
Begin met het vullen van de baguettes: eerst een laagje ham, dan een beetje eimengsel, gevolgd door mozzarella. Herhaal dit proces.
Wikkel de gevulde baguettes in aluminiumfolie en leg ze op een bakplaat.
Bak de baguettes in de oven gedurende 20-25 minuten.
Haal de baguettes uit de oven en strooi er verse peterselie over.
Notities
Gebruik verse ingrediënten voor de beste smaak. Probeer verschillende soorten kaas voor variatie. Bewaar restjes in de koelkast in een afgesloten doos, maximaal 2 dagen. Opwarmen in de oven voor opnieuw knapperigheid. Experimenteer met vulsels zoals gebakken courgette of spinazie voor een vegetarische versie.