Geniet van Marmite Dieppoise: Troostrijke Zeevruchten Stoofpot!
Ontdek Marmite Dieppoise, een verrukkelijke Franse zeevruchtenstoofpot uit Normandië, vol rijke smaken van vis, schelpdieren en een romige cidersaus. Perfect voor elk diner!
Schil de wortel en snijd deze in dunne reepjes. Snijd de prei en ui fijn. Verhit de boter in een grote pan en bak de groenten zachtjes tot ze glazig zijn.
Voeg de geperste knoflook toe en bestrooi met bloem. Roer goed door zodat de bloem zich mengt met de groenten.
Giet de cider en visbouillon erbij en roer goed door. Laat het geheel 10 minuten zachtjes sudderen.
Voeg de stukjes witvis en zalm toe en laat 5 minuten koken. Doe vervolgens de mosselen en garnalen erbij en dek de pan af. Laat nog eens 5 minuten sudderen tot de mosselen opengaan.
Voeg de crème fraîche en saffraan toe. Roer voorzichtig en breng op smaak met zout en peper.
Serveer de stoofpot warm in diepe borden, met gestoomde aardappelen of rijst als bijgerecht.
Notities
Marmite Dieppoise is een prachtige keuze voor een feestelijk diner en biedt een heerlijke ervaring voor liefhebbers van zeevruchten.