Geniet van Délice Tropical: Hemelse Ananas Taart Recept!
Ontdek Délice Tropical, een eenvoudig te maken ananascake die de zoetheid van exotisch fruit combineert met luchtige cake. Perfect voor een tropische traktatie.
Verwarm de oven voor op 180°C (thermostaat 6) en vet een cakevorm in.
Klop in een grote kom de eieren en suiker tot een luchtig mengsel.
Voeg de gesmolten boter en het vanille-extract toe en meng goed.
Zeef de bloem, bakpoeder en zout en voeg dit geleidelijk toe aan het mengsel. Roer tot een glad beslag ontstaat.
Voeg de melk langzaam toe en meng goed.
Snijd de ananasringen in kleine stukjes en spatel ze voorzichtig door het beslag.
Giet het beslag in de cakevorm en strijk de bovenkant glad.
Bak de cake 40-45 minuten in de oven, of totdat een mes er schoon uitkomt.
Laat de cake een paar minuten afkoelen voordat je hem uit de vorm haalt. Serveer warm of op kamertemperatuur.
Notities
Zorg ervoor dat je de ananas goed uit laat lekken om te voorkomen dat de cake te vochtig wordt. Délice Tropical voegt een zonnige twist toe aan elke dag!