Ga terug
–+ servings
geitenkaas recept

Geitenkaas recept

Ontdek het ultieme geitenkaas recept met simpele stappen en verrassende smaken Probeer dit heerlijke gerecht vandaag nog op je menu.
Voorbereidingstijd: 5 minuten
Bereidingstijd: 3 minuten
Totale tijd: 8 minuten
Servings: 4 personen
Calories: 150kcal
Cost: $10

Equipment

  • Bord
  • Bakpan
  • Lepels en messen

Ingrediënten

  • 200 g Geitenkaas
  • 1 el Honing
  • 1 tl Verse tijm
  • 50 g Walnoten, gehakt
  • Naar smaak tl Olijfolie

Instructies

  • Bereid je werkblad voor door een vel bakpapier op een bord te leggen en de geitenkaas in het midden te plaatsen.
  • Bestrijk de geitenkaas met honing en voeg een snufje verse tijm toe.
  • Rooster de gehakte walnoten in een droge pan tot ze lichtbruin zijn.
  • Verdeel de geroosterde walnoten over de geitenkaas en druppel er olijfolie overheen.

Notities

Voeg een scheutje balsamicoazijn toe voor een zuur accent die de smaken versterkt. Bewaar overgebleven geitenkaas in een luchtdichte container in de koelkast voor maximaal 2 dagen of vries het in kleine porties in.

Nutrition

Calories: 150kcal | Carbohydrates: 5g | Protein: 6g | Fat: 13g | Saturated Fat: 4g | Cholesterol: 18mg | Sodium: 200mg | Potassium: 150mg | Fiber: 1g | Sugar: 2g | Vitamin A: 200IU | Vitamin C: 1mg | Calcium: 100mg | Iron: 0.5mg
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!