Frambozen Panna Cotta
Ontdek waarom je deze Frambozen Panna Cotta moet proberen: een eenvoudig doch luxueus dessert met een perfecte balans van romigheid en frisheid. Ideaal voor elke gelegenheid!
Voorbereidingstijd: 15 minuten minuten
Rusttijd: 4 uur uur
Totale tijd: 4 uur uur 15 minuten minuten
Servings: 4 personen
Calories: 230 kcal
Cost: $10
500 ml Vloeibare room 100 g Poedersuiker 2 theelepels Vanille-extract 4 blaadjes Gelatine 200 g Frambozen (vers of bevroren)
Week de gelatineblaadjes in een kom met koud water gedurende ongeveer 5 minuten.
Verwarm de vloeibare room met de poedersuiker en het vanille-extract op middelhoog vuur tot de suiker is opgelost.
Knijp de geweekte gelatineblaadjes uit en voeg ze toe aan de warme room, roer tot ze zijn opgelost.
Verdeel de frambozen gelijkmatig over glazen of ramekins.
Giet voorzichtig de roommengeling over de frambozen in de glazen.
Laat de glazen afkoelen op kamertemperatuur en dek ze af met plasticfolie, zet ze vervolgens in de koelkast om minimaal 4 uur te laten stollen.
Garneer de panna cotta met verse frambozen voordat je serveert.
Gebruik verse frambozen voor de beste smaak en textuur. Deze panna cotta kan de avond ervoor worden gemaakt voor een stressvrije gelegenheid!
Calories: 230 kcal | Carbohydrates: 30 g | Protein: 3 g | Fat: 10 g | Saturated Fat: 6 g | Polyunsaturated Fat: 0.5 g | Monounsaturated Fat: 3 g | Cholesterol: 40 mg | Sodium: 60 mg | Potassium: 140 mg | Fiber: 2 g | Sugar: 20 g | Vitamin A: 400 IU | Vitamin C: 15 mg | Calcium: 60 mg | Iron: 0.5 mg