Ontdek de heerlijke combinatie van zoet en fris in deze Exotische Fruitsalade Mint. Perfect als licht dessert of bij een zomerse BBQ. Probeer het vandaag!
Schil de ananas en snijd het vruchtvlees in gelijke blokjes.
Doe hetzelfde met de mangue.
Pel de kiwis en snijd ze in blokjes.
Snijd de vrucht van de passie doormidden en schraap de pulp eruit.
Mix alles voorzichtig door elkaar in een grote kom.
Snijd de muntblaadjes fijn en voeg ze toe aan de fruitsalade.
Laat het geheel 30 minuten in de koelkast marineren.
Notities
Voeg een klein scheutje limoensap toe aan de salade om de smaak te versterken en verkleuring te voorkomen. Bewaar de salade in een afgesloten container en eet deze bij voorkeur binnen 24 uur. Voeg de munt pas vlak voor het serveren toe voor extra frisheid. Gebruik altijd rijpe vruchten voor de beste smaak, en experimenteer met verschillende combinaties voor een persoonlijke touch!