Giet de tonijn af en laat hem goed uitlekken. Doe de tonijn in een mengkom en voeg mayonaise, currypoeder, citroensap, fijngehakte rode ui, zout en peper toe. Roer goed door tot een romige massa.
Splits de avocado doormidden, verwijder de pit en schil deze. Snijd het vruchtvlees in dunne plakjes en leg apart.
Leg de tortilla’s plat en verdeel de jonge spinazie of rucola erover. Leg de avocado en tonijnmengeling op de tortilla's en voeg de verse kiemen toe.
Rol de wraps stevig op en snijd ze diagonaal door midden. Serveer met extra kiemen of een frisse salade.
Notities
Pro tip: Maak de tonijnmengeling een dag van tevoren en bewaar in de koelkast voor een nog lekkerdere wrap. Gebruik verse ingrediënten voor de beste smaak en experimenteer met verschillende soorten currypoeder.Bewaar de wraps max één dag in de koelkast; avocado wordt snel bruin. Wikkel ze goed in folie om vers te blijven.