Ontdek waarom je de Crevettes Ceviche Salade moet proberen! Een frisse en kleurrijke salade met crevettes en citroen dressing perfect voor zomerse dagen.
200gWitvis filet (zoals kabeljauw of wijting), in blokjes
1/2stuksRode ui, in dunne ringen
1stuksTomaat, in blokjes
1/2stuksRode paprika, in dunne reepjes
3stuksLimoensap
2elVerse koriander, fijngehakt
2elVerse peterselie, fijngehakt
naar smaakZout
naar smaakPeper
2elOlijfolie
Instructies
Meng de blokjes vis in een grote kom met het limoensap en laat het minimaal 20 minuten in de koelkast marineren.
Voeg de crevettes, rode ui, tomaat, paprika, koriander en peterselie toe en roer voorzichtig door elkaar.
Voeg zout, peper en olijfolie toe naar smaak, meng opnieuw en laat de salade 10 minuten rusten.
Notities
Gebruik altijd verse limoenen in plaats van fleslimoensap voor de beste smaak. Deze salade is het lekkerst wanneer hij direct wordt gegeten, maar kan maximaal één dag in de koelkast worden bewaard in een afgesloten container. Vermijd invriezen.