Geniet van een heerlijke Crèmeuze Kip Tagliatelle met champignons. Een troostmaaltijd die snel klaar is en perfect smaakt voor elke avond. Proef het verschil vandaag!
Kook de tagliatelle volgens de instructies op de verpakking en zet een beetje kookwater apart.
Verhit de olijfolie in een grote pan en bak de in blokjes gesneden kipfilet goudbruin en gaar.
Voeg zout, peper, knoflook en champignons toe en bak tot de champignons zacht zijn.
Giet de kippenbouillon in de pan en laat het sudderen, voeg dan de dikke room en Parmezaanse kaas toe.
Meng de gekookte tagliatelle door de saus en laat het geheel nog even op laag vuur staan.
Serveer met verse peterselie eroverheen.
Notities
Gebruik verse ingrediënten voor de beste smaak. Bewaar een beetje pasta-kookwater om de saus gladder te maken. Variaties zijn mogelijk, zoals het gebruik van andere soorten paddenstoelen of het maken van een vegetarische versie. Restjes zijn tot 2 dagen houdbaar in de koelkast of kunnen worden ingevroren. Verwarm eventueel op laag vuur met wat extra water.