Ga terug
+ servings
Crab, Mango, Avocado

Crab, Mango, Avocado

Ontdek de verrassende combinatie van Crab Mango Avocado in deze kleurrijke verrines. Perfect voor elk feestje of diner. Maak indruk met eenvoudige stappen en een explosie van smaken. Probeer het vandaag.
Voorbereidingstijd: 15 minuten
Totale tijd: 15 minuten
Servings: 4 personen
Calories: 200kcal
Cost: $15

Equipment

  • Grote mengkom
  • Scherp mes
  • Schaar (voor koriander)
  • Transparante glazen voor presentatie
  • Schaal voor het marineren

Ingrediënten

  • 200 g Verse krab
  • 1 stuks Rijpe mango
  • 1 stuks Rijpe avocado
  • 1 el Light mayonaise
  • 1 el Sap van één limoen
  • naar smaak Frisse blaadjes koriander
  • naar smaak Zout
  • naar smaak Peper

Instructies

  • Meng de verse krab met de light mayonaise in een kom.
  • Voeg het sap van de limoen toe en breng op smaak met zout en peper.
  • Pel de mango en snijd deze in kleine blokjes; doe hetzelfde met de avocado.
  • Druppel wat limoensap over de avocado om oxidatie te voorkomen.
  • Vul de glazen met lagen van avocado, mango en de krabmix.
  • Garneer met verse blaadjes koriander bovenop.

Notities

Experimenteer met vervangingsmogelijkheden zoals garnaal of gerookte zalm in plaats van krab. Bewaar de avocado apart in zakjes met limoensap om verkleuring te voorkomen. Deze verrines zijn het beste als ze direct worden geserveerd, maar kunnen maximaal 2 uur in de koelkast worden bewaard. Voor extra diepgang kun je een beetje honing door de mango mengen.

Nutrition

Calories: 200kcal | Carbohydrates: 15g | Protein: 12g | Fat: 12g | Saturated Fat: 2g | Cholesterol: 40mg | Sodium: 300mg | Potassium: 400mg | Fiber: 4g | Sugar: 6g | Vitamin A: 500IU | Vitamin C: 30mg | Calcium: 30mg | Iron: 1mg
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!