Ontdek het heerlijke Chocolade Cobbler Recept dat eenvoudig te maken is en perfect voor elke gelegenheid. Verwen jezelf met deze decadente dessertklassieker.
Verwarm de oven voor op 175°C en smelt de boter in een ovenschaal.
Meng de bloem, poedersuiker, cacao, zout en bakpoeder in een grote kom.
Voeg melk en vanille-extract toe en roer goed door.
Giet het mengsel over de gesmolten boter in de schaal, maar niet roeren.
Mix bruine suiker en cacao in een aparte kom en strooi dit over de pâte, weer niet roeren.
Giet het warme water voorzichtig over de schaal.
Bak 35 tot 40 minuten, tot de bovenkant stevig is.
Laat 10 tot 15 minuten rusten voor het serveren.
Notities
Gebruik hoge kwaliteit cacao voor de beste smaak. Bewaar restjes in de koelkast tot 3 dagen. Dit recept is eenvoudig aan te passen naar glutenvrij of veganistisch door specifieke ingrediënten te vervangen. Serveer met een bolletje vanille-ijs of een scheut slagroom voor extra genieten.