Ontdek het ultieme comfortgerecht met onze Champignon Kip Pannenkoeken. Romige vulling en zachte pannenkoeken maken dit een onweerstaanbare maaltijd voor elk moment. Probeer het vandaag.
Schenk de bloem en het zout in een kom en maak een kuil in het midden. Breek de eieren erin en roer terwijl je langzaam de melk toevoegt.
Laat het beslag minimaal 30 minuten rusten op kamertemperatuur.
Verhit een pannenkoekenpan en bestrijk deze met olie of boter. Giet een kleine schep beslag in de pan en bak de pannenkoek 1-2 minuten aan elke kant.
Leg alle gebakken pannenkoeken op een bord.
Verhit olijfolie in een grote pan en bak de ui tot hij zacht en lichtbruin is.
Voeg de champignons en knoflook toe en bak tot ze gaar zijn. Breng op smaak met zout en peper.
Voeg de kipfilet toe en meng goed door elkaar. Voeg crème fraîche en Parmezaanse kaas toe en laat sudderen tot de saus dikker wordt.
Notities
Probeer om de pannenkoeken dunner te bakken voor een professioneler resultaat. Voeg verse kruiden zoals tijm of dragon toe om de vulling te verrijken. Bewaar restjes in de koelkast in een afgesloten doos, en verwarm ze in de oven of pan. Maak het gerecht glutenvrij met amandelmeel of rijstebloem in plaats van tarwebloem.