Ontdek het heerlijke recept voor Cannelloni gevuld met ricotta en spinazie. Simpel te maken en perfect voor elke gezellige maaltijd. Proef de Italiaanse traditie!
Bak de ui en knoflook in een pan met olijfolie en voeg de spinazie toe totdat deze slinkt, ongeveer 5 minuten. Breng op smaak met zout en peper.
Meng de gebakken spinazie met ricotta, zout, peper en geraspte Parmezaanse kaas in een kom.
Vul de cannelloni-buisjes met het spinazie-ricotta mengsel met behulp van een plastic zakje.
Verwarm de tomatensaus en giet deze over de gevulde cannelloni in een ovenschaal. Bestrooi met extra Parmezaanse kaas.
Bak de cannelloni in een voorverwarmde oven op 180 graden Celsius gedurende 30-35 minuten.
Notities
Gebruik verse spinazie voor een betere textuur. Laat de cannelloni na het bakken 5 minuten rusten voordat je het serveert. Voor een pittig randje, voeg chilivlokken toe aan de tomatensaus. Bewaar restjes in de koelkast tot twee dagen of vries ze in voor een later tijdstip.