Ga terug
+ servings
Boeuf Kaasbrochettes Smaken

Boeuf Kaasbrochettes Smaken

Ontdek de heerlijke smaak van Boeuf Kaasbrochettes Smaken. Simpel te maken en perfect voor elke gelegenheid. Probeer dit recept nu!
Voorbereidingstijd: 15 minuten
Bereidingstijd: 10 minuten
Marineren: 1 uur
Totale tijd: 1 uur 25 minuten
Servings: 4 personen
Calories: 250kcal
Cost: $15

Equipment

  • Pan of plancha
  • Scherp mes
  • Kom voor de marinade
  • Houten of metalen spiesjes
  • Barbecue (optioneel)

Ingrediënten

  • 200 g Dunne plakjes carpaccio van bœuf
  • 200 g Smeltende kaas (zoals emmentaler, gouda of halloumi)
  • 100 ml Yakitorisaus of zoete sojasaus
  • 1 el Honing (optioneel, voor een zoet accent)
  • 1 el Citroensap (optioneel)
  • 1 snufje Zout
  • 1 snufje Peper
  • 8 stuks Houten of metalen spiesjes voor het grillen

Instructies

  • Meng de yakitorisaus, honing en citroensap in een kom.
  • Snijd de kaas in stevige blokjes of stokjes en wikkel deze in de carpaccio of steek afwisselend vlees en kaas op de spiesjes.
  • Leg de brochettes in een platte schaal en bestrijk ze royaal met de marinade. Laat minimaal 25 minuten marineren in de koelkast.
  • Verhit een pan, plancha of barbecue op middelhoog vuur en bak de brochettes 1 tot 2 minuten per kant totdat het vlees goudbruin is en de kaas begint te smelten.

Notities

Gebruik verse ingrediënten voor de beste smaak. Maak de brochettes niet te groot, zodat ze gemakkelijk te eten zijn. Experimenteer met verschillende soorten kaas om nieuwe smaken te ontdekken. Restjes kunnen tot 2 dagen in de koelkast bewaard worden. Verwarm ze opnieuw in de oven voor de beste smaak. Dit gerecht kan niet goed worden ingevroren door de structuurverandering van de kaas.

Nutrition

Calories: 250kcal | Carbohydrates: 10g | Protein: 20g | Fat: 15g | Saturated Fat: 8g | Cholesterol: 50mg | Sodium: 600mg | Potassium: 300mg | Sugar: 3g | Vitamin A: 200IU | Vitamin C: 3mg | Calcium: 250mg | Iron: 2mg
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!