Roer de geitenkaas los met een mixer en voeg de koude room geleidelijk toe totdat het luchtig is.
Voeg dille, zout en peper toe en roer voorzichtig door elkaar.
Verdeel de geitenkaas in drie porties en meng kurkuma door één portie en vlinderbloempoeder door de andere.
Leg plastic folie op je werkblad en smeer de geitenkaas in de juiste kleuren in een dikke streep.
Rol de folie op tot een worstje, snijd een uiteinde af en plaats in een spuitzak.
Rooster het brood tot het knapperig en goudbruin is.
Spuit de geitenkaas op de toast en druppel honing erover.
Garneer met eetbare bloemen.
Notities
Experimenteer met verschillende soorten honing voor unieke smaken. Bewaar de tartines niet met de bloemen en honing, voeg deze net voor het serveren toe om de frisheid te behouden. Dit recept kan gemakkelijk worden verdubbeld of verdrievoudigd voor grotere groepen. Eetbare bloemen kunnen vaak worden gekocht bij biologische winkels of online.