Babi Ketjap Recept: De Ultieme Aziatische Gang!
Ontdek het ultieme babi ketjap recept een heerlijk Aziatisch gerecht met zoete zoute en pittige smaken. Perfect voor elke gelegenheid en eenvoudig te bereiden thuis. Proef de Indonesische cultuur vandaag nog.
Voorbereidingstijd: 20 minuten minuten
Bereidingstijd: 15 minuten minuten
Totale tijd: 35 minuten minuten
Servings: 4 personen
Calories: 350 kcal
Pan
Schaar of mes
Spatel
Mengkom
500 g Varkensvlees (in blokjes gesneden) 60 ml Sojasaus 4 teentjes Knoflook (fijngehakt) 20 g Gember (geraspt) 50 g Bruine suiker 1 stuks Ui (gesnipperd) 2 stuks Chilipepers (in ringen) 2 el Plantaardige olie 2 stuks Bosui (fijngehakt)
Begin met het marineren van het varkensvlees in sojasaus, knoflook en gember. Laat het minimaal 15 tot 30 minuten intrekken voor extra smaak.
Verhit de olie in een pan en fruit de ui en chilipepers tot ze zacht zijn.
Voeg het gemarineerde varkensvlees toe aan de pan en bak totdat het aan alle kanten bruin is.
Strooi de bruine suiker en chiliringetjes over het vlees en meng goed. Laat het sudderen zodat de smaken elkaar kunnen mengen.
Serveer het gerecht met bosui ter garnering en eventueel met witte rijst.
Dit babi ketjap recept belooft een smaakvolle en unieke kookervaring, perfect om thuis met vrienden en familie te delen!
Calories: 350 kcal | Carbohydrates: 20 g | Protein: 25 g | Fat: 15 g | Saturated Fat: 5 g | Cholesterol: 60 mg | Sodium: 700 mg | Potassium: 400 mg | Fiber: 1 g | Sugar: 10 g | Calcium: 10 mg | Iron: 2 mg