Ontdek hoe je heerlijke Aardbeien Chocolade Spiesjes maakt! Een eenvoudig en feestelijk dessert met verse aardbeien, luchtige cake en decadente chocolade. Perfect voor elk feest!
1stukGénoise (of cake nature)zelfgemaakt of uit de winkel
250gVerse aardbeien
200gMascarpone of verse kaas
2elSuikerpoeder
100gPure chocolade of melkchocoladeom te smelten
8stuksPics voor brochettes
Instructies
Meng de mascarpone met het suikerpoeder in een kom tot een gladde en romige crème.
Snijd de génoise of cake in kleine blokjes van ongeveer 2 cm.
Steek de blokjes cake, een lepel crème en halve aardbeien om en om op de spiesjes.
Smelt de chocolade au bain-marie of in de magnetron en giet deze voorzichtig over de brochettes.
Notities
Dit recept is perfect voor feesten en kan eenvoudig van tevoren worden gemaakt. Zorg ervoor dat je de aardbeien goed wast en laat drogen. Je kunt met verschillende soorten fruit en chocolade variëren voor extra creativiteit. Bewaar de brochettes in een luchtdichte doos in de koelkast voor maximaal 2 dagen. Geniet van deze heerlijke en kleurrijke traktatie!