Ontdek de heerlijke Aardappel Bacon Salade met goudbruine lardons en romige eieren. Perfect voor elke gelegenheid en supersimpel te maken. Proef het verschil vandaag.
Kook de aardappelen met schil in gezouten water tot ze zacht zijn, ongeveer 15-20 minuten.
Kook de eieren in een aparte pan gedurende 8-10 minuten tot hardgekookt, en spoel ze daarna af onder koud water.
Bak de lardons in een droge koekenpan tot ze knapperig en goudbruin zijn, zonder olie toe te voegen.
Meng in een kom de olijfolie, azijn, mosterd, zout en peper tot een vinaigrette.
Combineer de aardappelen, lardons en eieren in een grote kom, giet de vinaigrette erover en meng voorzichtig.
Notities
Gebruik verse ingrediënten voor de beste smaak. Laat de salade na het klaarmaken minimaal 15 minuten rusten voor een betere smaakintegratie. Serveer op kamertemperatuur voor de allerbeste ervaring.